Üye Girişi  |  Üye Kayıt   | 
  Sepetim 0

Kantaron Yağı / 20cc

Kantaron Yağı

Marka : DIDYMA
 
Stok Kodu : Stokta Var
Stok Kodu : oil03
 
Fiyat : 12,72 TL + KDV
 
KDV Dahil : 15,00 TL
 
0,00 TL'den başlayan taksit seçenekleri için tıklayın.


Adet :
Sepete Ekle


KANTARON YAĞI

-Kantaron yağı, antiseptik özelliğiyle mikroplara savaşır ve yaraların hızlıca iyileşmesini sağlar. Kantaron yağının balla karışımı ise antibiyotik özelliğindedir.

-Kantaron yağının analjezik etkisi de vardır. Bu etki mide ağrılarını dindirme etkisidir.

-Kantaron yağının insüline benzer etkisi de vardır. Bu etki kan şekerini düşürücü etkidir. Bu etki kan şekerini düşürücü etkidir.

-Kantaron yağının güneş yanıklarında kullanılması da söz konusudur. Yanıkların hafiflemesini sağlar.

-Kantaron yağının güneş yanıklarında kullanılması da söz konusudur. Yanıkların hafiflemesini sağlar.

-Kantaron yağı hücrelerde yenilenme sağlar. Böylece oluşan yaralar daha kolay iyileşir.

-Gut hastalığında

-İshal sorunlarında

-Romatizma ağrılarında

-Sarılık vakalarında

-Cilt hastalıklarında kullanılır.

-Uyku sorunlarının giderilmesinde beyinden melatonin salgılanmasını sağlayarak etki eder.

-Kanama durdurucu olarak kullanılabilir

-Cilt yağı olarak kullanılabilir ve bu özelliği ile ciltte pürüzsüzleştirme sağlanır. Kozmetik konusunda da etkilidir

-Depresyon yaşayan kişilerde sedatif (Sakinleştirici) olarak kullanılabilir

NASIL KULLANILMALI?

Güneşten sakınarak istenen sıklıkta ve ihtiyaç duyulan bölgeye uygulayınız.

Havale / EFT :
  Havale ile : 15,00 TL
Tüm Kredi Kartları İle Tek Çekim :
  Visa, MasterCard ile : 15,00 TL
Bankalara Göre Taksit Seçenekleri


Benzer Ürünler